- Nové

Celerová sůl patří mezi stále vyhledávanější a oblíbenější koření. Jedná se o kombinaci tradiční soli s aromatickou přísadou, kterou je celer. Toto koření s intenzivní vůní dodává pokrmům sametovou, kořeněně-bylinkovou chuť. Kombinace soli, celeru a kurkumy, které neobsahují umělé přísady, je přirozeným způsobem, jak obohatit chuť pokrmů a zdůraznit jejich hodnoty.
Zaručujeme bezpečné a chráněné dokončení nákupu
Celerová sůl patří mezi stále vyhledávanější a oblíbenější koření. Jedná se o kombinaci tradiční soli s aromatickou přísadou, kterou je celer. Toto koření s intenzivní vůní dodává pokrmům sametovou, kořeněně-bylinkovou chuť. Kombinace soli, celeru a kurkumy, které neobsahují umělé přísady, je přirozeným způsobem, jak obohatit chuť pokrmů a zdůraznit jejich hodnoty.
Celerová sůl je jednoduchá a neobvyklá směs, která se v ČR používá k výrobě nejběžnějšího koření a zeleniny. Sůl, známá po tisíce let, se používá ke konzervaci potravin, díky ní pokrmy nejsou fádní a chutnají mnohem lépe.
Sůl se po staletí používá také jako přírodní konzervant a dnes je základem kulinářského umění, je téměř nezbytnou ingrediencí v každém připravovaném pokrmu. Je to nejoblíbenější koření v polské kuchyni, hned po pepři.
Celerová sůl je kombinací tradiční soli s aromatickou a zdravou přísadou, díky které se pokrmy snadněji dochucují. Je to koření s intenzivní vůní, které pokrmům dodává sametovou, kořeněně-bylinkovou chuť. Celerovou solí se vyplatí obohatit různé druhy omáček, dušená a pečená masa.
Skvěle se hodí i k pokrmům z hub. Ve vegetariánské verzi se bude hodit k masovým dušeným pokrmům a zimním pokrmům z jednoho hrnce. Dušené mrkvi dodá pikantní tóny a skvěle obohatí chuť různých paštik, nádivek a polévek.
Celerovou sůl je nejlepší přidávat během vaření nebo hnětení hmoty v případě paštik. Lze ji také použít jako posypku na sendviče, saláty a další hotové pokrmy.
Popis produktu | Toto koření je kombinací soli a aromatického celeru. Je to směs s intenzivní vůní, která dodává pokrmům výraznou, ale zároveň sametovou chuť. Neobsahuje umělé přísady, takže je způsobem, jak obohatit chuť pokrmů a zdůraznit jejich hodnotu. |
Použití | Bude se hodit k masovým dušeným pokrmům, zimním pokrmům z jednoho hrnce, i ve vegetariánské verzi. Dodá pikantní tóny dušené mrkvi a dokonale obohatí chuť různých paštik, nádivek a polévek. |
Ingredience | sůl 70 %, celer 30 % (kořen, list, semena), kurkumový oleoresin |
Formulář | směs |
Aplikace |
|
Chuť | slaný |
* Je třeba si uvědomit, že pouze zdravý životní styl a vyvážená výživa zajišťují správné fungování těla.
* Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, celer , hořčici, sezamová semínka , arašídy a ořechy .
* Výrobek by měl být skladován na suchém a tmavém místě v těsně uzavřené nádobě.
* POZNÁMKA - fotografie/vizualizace produktu se může lišit od aktuálního vzhledu.
Chilli Peperoncini Bird's Eye je vysoce pálivá odrůda chilli papriček pocházející z Asie. Tyto malé, štíhlé papričky nabízejí intenzivní ostrost s výraznou ovocnou a aromatickou chutí, která dodá jídlům originální a výrazný punc. Připomínají známé odrůdy Bird’s Eye Sladké, ale jsou o něco ostřejší a mají specifickou chuťový profil.
Každý ji asi zná. Jeho osvěžující chuť obohacuje letní limonády a skvělé koktejly. Ve starověku se používal k ochucování vína a jeho název pochází z řecké mytologie. Mentol obsažený v mátě je základní složkou zubních past a ústních vod. Přečtěte si a dozvíte se více o mátě peprné.
Přidejte do svého jídelníčku trochu osvěžení!
Barevný pepř je směsí pečlivě vybraných plodů všech druhů pepře. Je důležité vědět, že barva pepře závisí výhradně na okamžiku jeho sklizně a tento okamžik ovlivňuje jeho chuť a vůni. Směs barevných pepřů se skládá ze zeleného, červeného, černého a bílého pepře. Díky této kombinaci můžeme cítit jak ostrou, tak i jemnou stránku pepře. Není to jen lahodný doplněk, ale také nádherná a poutavá dekorace na talíři. Přidejte do svých pokrmů barevný pepř a vychutnejte si jeho mnohostrannou chuť!
Černý pepř divoké Voatsiperifera z Madagaskaru, známý také jako borbonský pepř, je vzácná a vysoce ceněná odrůda pepře pocházející z divokých pralesů Madagaskaru. Tento pepř je díky své divoké původní přírodě méně zpracovaný a má výraznější, komplexnější chuť s kořenitými a ovocnými tóny. Ideální je pro ty, kteří hledají unikátní koření s autentickým madagaskarským aroma, vhodné do marinád, omáček nebo jako finální dochutění pokrmů. Přidejte tento výjimečný pepř do své kuchyně a obohaťte své recepty exkluzivní chutí a vůní.
Pepř – ne nadarmo se mu říká král všech koření. Dominuje kuchyním po celém světě. Na stole se vždy nachází se solí. Jeho jedinečný, ostrý a výrazný charakter dodá každému pokrmu mnohorozměrnou chuť. Je to nejaromatičtější druh pepře. V kuchyni jsou jeho možnosti využití nekonečné. Patří mezi nejčastěji používané koření na světě. Přidaný do polévek, omáček nebo masa jim dodá skvělou chuť.
Přidejte do svého jídelníčku krupici z černého pepře a dodejte svým pokrmům charakter!
Pepř je skutečným králem koření po celém světě. Spolu se solí tvoří nenahraditelnou směs, která dochutí chuť téměř každého pokrmu. Černý pepř je nejaromatičtějším druhem pepře a jeho mletá verze je rychle použitelnou alternativou k celým pepřovým zrnkům. V kuchyni má neomezené využití, takže si můžeme vychutnat jeho chuť a popustit uzdu své fantazii.
Přesvědčte se sami, co dokáže mletý černý pepř!
Říká se mu král koření – pepř. V kuchyních po celém světě kraluje již stovky let. Na stole se vždy objevuje v duetu se solí. Díky němu každý pokrm získá jedinečnou, výraznou, lehce pikantní chuť. Je to nejaromatičtější druh pepře. Jeho kulinářské využití je téměř nekonečné a je to jedno z nejpoužívanějších koření na světě. Přidaný do polévek, omáček nebo masa jim dodá skvělou chuť. Přidejte do svých pokrmů černý pepř a získají úžasnou a výraznou chuť!
Název červená paprika zahrnuje plody brazilského pepřovníku a plody peruánského pepřovníku. I když se nejedná o papriky, prodávají se jako červená nebo růžová paprika. Jeho zrna jsou pokryta jemnou, křehkou slupkou. Jsou křehké, a proto by měly být zpracovány co nejdříve: sušeny nebo zalité nálevem či octem. Název „červená paprika“ se často používá jako hovorový termín pro jiná koření, jako je kajenský pepř (koření získané z kajenského pepře), stejně jako zralá forma plodu černého pepře a guinejský pepř, který pochází z Afriky.
Objevte orientální chuť a výhody sečuánského pepře z Dálného východu! Tato odrůda je jednou z mnoha orientálních variet tohoto oblíbeného koření. Pochází z Číny. Získává se z vnější skořápky plodů anýzu peprného. Toto koření se vyznačuje ostrou chutí s lehkým citrusovým nádechem. Konzumace většího množství způsobuje necitlivost a brnění na jazyk.
Zažijte mimořádnou chuť zelených pepřů a změňte své stravovací návyky k lepšímu. Má skvělou lehce orientální chuť a jistě vylepší chuť vašich pokrmů. Zařaďte ho do svého jídelníčku ještě dnes!
Kajenský pepř je koření patřící do čeledi Capsicium – chilli papriček s velmi pálivou chutí. V Polsku se ze sušeného a mletého kajenského pepře vyrábí koření s neobvyklou chutí, zvané kajenský pepř. Výhody tohoto koření jsou oceňovány po celém světě díky jeho jedinečné chuti. Přidejte kajenský pepř do svého jídla!
Jemná a vznešená – to je chuť bílých pepřů. Je ideální pro lidi, kteří nemají rádi výrazný a silný černý pepř. Bílý pepř, ceněný po léta, je skvělou alternativou, která vám umožní znovuobjevit chuť pepře. Zrevolucionizujte svůj život a přidejte do něj lahodný bílý pepř!
Jemná a vznešená – to je chuť bílých pepřů. Je ideální pro lidi, kteří nemají rádi výrazný a silný černý pepř. Bílý pepř, ceněný po léta, je skvělou alternativou, která vám umožní znovuobjevit chuť pepře. Zrevolucionizujte svůj život a přidejte do něj lahodný bílý pepř!
Bylinný pepř je směsí přírodních bylin a koření, která obohatí vaše chuťové vjemy a dodá vašim pokrmům mnohostrannou chuť. Tohle je jednoduchý způsob, jak si zamilovat vaření a vaši blízcí si vychutnat skvělou chuť domácích jídel. Přidejte si ještě dnes bylinkový pepř do svých každodenních pokrmů a podpořte své zdraví přirozenou cestou!
Sůl vyráběná tradičním způsobem odpařováním mořské vody, doslova sušená na slunci. Je extrémně slaná, což vám umožní omezit příjem soli. Pro dosažení požadované chuti stačí použít méně než tradičního chloridu sodného. Charakteristický tvar ve formě vloček a pyramid také ztěžuje její záměnu s jinou solí.
Je známá a oceňovaná po celém světě. Slavní kuchaři ji považují za „vzácnou rudu“ a mimořádně žádaný produkt, který při správné péči tvoří podstatu pokrmů a vydává celou svou podstatu.
Sůl vyráběná tradičním způsobem odpařováním mořské vody, doslova sušená na slunci. Je extrémně slaná, což vám umožní omezit příjem soli. Pro dosažení požadované chuti stačí použít méně než tradičního chloridu sodného. Charakteristický tvar ve formě vloček a pyramid také ztěžuje její záměnu s jinou solí.
Je známá a oceňovaná po celém světě. Slavní kuchaři ji považují za „vzácnou rudu“ a mimořádně žádaný produkt, který při správné péči tvoří podstatu pokrmů a vydává celou svou podstatu.
Domácí uzeniny a klobásy jsou způsobem, jak přirozeně uchovat čerstvé maso, když máme přístup ke spolehlivému zdroji ve větším množství. Domácí výrobky obohacují sváteční stoly v mnoha domácnostech a jejich výhodou je jistota složení a možnost vybrat si jen to, co je dobré, zdravé a přírodní. Bílá nakládací sůl je nezbytná pro to, aby uzeniny byly bezpečné, nezkazily se a zároveň si zachovaly lákavý vzhled.
Jedná se o směs soli s malým přídavkem ledku. Samotná kuchyňská sůl má konzervační účinek (odtud její obliba po staletí po celém světě), zatímco druhá složka tyto vlastnosti umocňuje a zachovává růžovočervenou barvu masa. Také v průmyslu tato metoda umožňuje výrobu masných výrobků s chutným vzhledem bez nutnosti přidávání barviv.
Česneková sůl je klasickou kombinací kuchyňské soli a granulovaného česneku. Toto jednoduché, ale jedinečné koření je velmi všestranné a lze jej použít v mnoha různých pokrmech. Perfektně se hodí k masu, rybám, zelenině, polévkám a salátům. Lze ji posypat na chléb před pečením, přidat do masových marinád, salátových směsí nebo zapékaných pokrmů. Česneková sůl nejen zvýrazňuje chuť pokrmů, ale také jim dodává aromatickou vůni, která povzbuzuje k jídlu.
Česneková sůl dodá i těm nejjednodušším pokrmům osobitý charakter a promění je v výjimečný kulinářský zážitek. Díky své všestrannosti a intenzivní chuti je nenahraditelná v kuchyni každého kulinářského nadšence. Přidání česnekové soli do pokrmu je zárukou výjimečné chuti a kulinářského uspokojení.
Seznamte se s velkými výhodami a vlastnostmi himálajské jemné soli. Naučíte se také, jak ji správně používat v kuchyni. Je to jedna z nejčistších solí dostupných na Zemi, nezpracovaná a nekontaminovaná. Ručně se těží z jeskyní v Pákistánu, které vznikly před 250 miliony let.
Himálajská sůl má bílorůžovou barvu a čím více železa obsahuje, tím je růžovější. Za zmínku stojí, že se této soli kdysi říkalo „královská sůl“, protože byla vyhrazena výhradně královským rodinám. Zbytek občanů si musel vystačit s kamennou solí. Dnes je himálajská sůl dostupná všem, a proto stále častěji nahrazuje běžně známý a používaný chlorid sodný.
Uzená sůl je přísada, která se perfektně hodí jak doma, tak při zpracování masa. Dodá své nádherné aroma mnoha oblíbeným pokrmům. Podívejte se, do čeho přidat uzenou sůl.
Změňte chuť nudných sendvičů smaženou cibulkou! Jeho křupavost a jedinečná, zhuštěná chuť vám umožní přidávat ho do vašich oblíbených pokrmů bez omezení. Díky němu zapomenete na únavné loupání a krájení cibule doprovázené slzami. Navíc tato forma cibule vydrží čerstvá velmi dlouho, takže zapomeňte na vyhazování zkažené čerstvé cibule. Sjeďte dolů a zjistěte, do čeho tuto aromatickou pochoutku přidat.
Pepř je skutečným králem koření po celém světě. Spolu se solí tvoří nenahraditelnou směs, která dochutí chuť téměř každého pokrmu. Černý pepř je nejaromatičtějším druhem pepře a jeho mletá verze je rychle použitelnou alternativou k celým pepřovým zrnkům. V kuchyni má neomezené využití, takže si můžeme vychutnat jeho chuť a popustit uzdu své fantazii.
Přesvědčte se sami, co dokáže mletý černý pepř!
Vlastnosti těchto úžasných semen byly oceňovány již ve starověkém Egyptě. Říkalo se, že je snazší vyjmenovat vlastnosti, se kterými černý kmín nepomáhá, než všechny ty, na které měl blahodárný vliv. Tato vzácná semena byla dokonce nalezena v hrobce faraona Tutanchamona. Používala ho i Kleopatra. Sám Hippokrates ocenil jeho neobvyklé účinky. Proto se černému kmínu říká „zlato faraonů“. Zjistěte více o těchto úžasných semínkách!
Černý pepř divoké Voatsiperifera z Madagaskaru, známý také jako borbonský pepř, je vzácná a vysoce ceněná odrůda pepře pocházející z divokých pralesů Madagaskaru. Tento pepř je díky své divoké původní přírodě méně zpracovaný a má výraznější, komplexnější chuť s kořenitými a ovocnými tóny. Ideální je pro ty, kteří hledají unikátní koření s autentickým madagaskarským aroma, vhodné do marinád, omáček nebo jako finální dochutění pokrmů. Přidejte tento výjimečný pepř do své kuchyně a obohaťte své recepty exkluzivní chutí a vůní.
Mletá pálivá paprika je nenahraditelným kořením téměř v každé kuchyni na světě. Do Evropy ji přivezl Kryštof Kolumbus a díky němu si můžeme její chuť vychutnat při přípravě lahodných každodenních pokrmů. Užijte si skutečnou chuť mleté pálivé papriky!
Bílá hořčice, známá také jako lehká hořčice, je třetím nejstarším kořením na světě, hned po soli a pepři. První zmínky o něm pocházejí z doby kolem roku 5000 př. n. l. Existují tři druhy hořčice: bílá, černá a indická hořčice (pocházející z Indie). Objevte jeho jedinečný charakter a zařaďte ho do svého každodenního jídelníčku!
Název červená paprika zahrnuje plody brazilského pepřovníku a plody peruánského pepřovníku. I když se nejedná o papriky, prodávají se jako červená nebo růžová paprika. Jeho zrna jsou pokryta jemnou, křehkou slupkou. Jsou křehké, a proto by měly být zpracovány co nejdříve: sušeny nebo zalité nálevem či octem. Název „červená paprika“ se často používá jako hovorový termín pro jiná koření, jako je kajenský pepř (koření získané z kajenského pepře), stejně jako zralá forma plodu černého pepře a guinejský pepř, který pochází z Afriky.
Sladká mletá paprika je doplněk, který ve vaší kuchyni nesmí chybět. Aromatická, sladká a výrazná, dodá chuť pokrmům z jednoho hrnce, jako je guláš a léčo, ale i mexickým quesadillám nebo burritos. Jeho chuť je známá po celém světě a jeho vůni milují miliony lidí. I vy byste měli do svého jídelníčku zařadit mletou sladkou papriku a pocítíte její sílu!
Sladká mletá paprika je doplněk, který ve vaší kuchyni nesmí chybět. Aromatická, sladká a výrazná, dodá chuť pokrmům z jednoho hrnce, jako je guláš a léčo, ale i mexickým quesadillám nebo burritos. Jeho chuť je známá po celém světě a jeho vůni milují miliony lidí. I vy byste měli do svého jídelníčku zařadit mletou sladkou papriku a pocítíte její sílu!
Domácí uzeniny a klobásy jsou způsobem, jak přirozeně uchovat čerstvé maso, když máme přístup ke spolehlivému zdroji ve větším množství. Domácí výrobky obohacují sváteční stoly v mnoha domácnostech a jejich výhodou je jistota složení a možnost vybrat si jen to, co je dobré, zdravé a přírodní. Bílá nakládací sůl je nezbytná pro to, aby uzeniny byly bezpečné, nezkazily se a zároveň si zachovaly lákavý vzhled.
Jedná se o směs soli s malým přídavkem ledku. Samotná kuchyňská sůl má konzervační účinek (odtud její obliba po staletí po celém světě), zatímco druhá složka tyto vlastnosti umocňuje a zachovává růžovočervenou barvu masa. Také v průmyslu tato metoda umožňuje výrobu masných výrobků s chutným vzhledem bez nutnosti přidávání barviv.
Chilli nitě jsou unikátním produktem, který posune vaše pokrmy na novou úroveň pikantnosti a dekorativnosti. Tyto tenké, delikátní nitě jsou skutečným hitem mezi milovníky pikantní kuchyně díky své intenzivní chuti a všestranným kulinářským možnostem. Jsou perfektním způsobem, jak oživit každodenní pokrmy a zároveň jim dodat originální a dekorativní vzhled.
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Kopr byl již ve starověku ceněn jako jedlá rostlina. Byl tak populární, že evropští rolníci se s jeho pěstováním potýkali jen s obtížemi. Římští a řečtí válečníci používali obklady vyrobené ze spálených semen fenyklu na rány utrpěné v bitvě. Kopr se také používal k přípravě směsí na ochranu před kletbami a zlými kouzly. Ačkoliv je v Polsku spojován především s mladými bramborami, možnosti jeho využití jsou mnohem širší. Použijte ho v kuchyni a objevte jeho vlastnosti, které jsou ceněny po staletí!
Badyán je jedním z nejznámějších koření na světě. Díky svému jedinečnému vzhledu, charakteristické chuti a vůni ráda zdobí talíře a dodává pokrmům slavnostní atmosféru. Jeho vzhled připomíná osmicípou hvězdu a uprostřed každého ramene jsou semena. Vytvořte si sváteční atmosféru a přidejte ji do svých pokrmů!
Jedná se o lahodnou korejskou chilli papričku, jejíž název pochází z korejského gochu-garu (kde gochu znamená chilli paprička a garu znamená prášek), protože se nejčastěji vyskytuje ve formě prášku, vloček nebo krupice. Má krásnou, intenzivní červenou barvu a pikantní chuť.
Záleží na pěstování a původu, ale je popisována jako středně horká až velmi horká. Zajímavé je, že má charakteristický, lehce kouřový tón. Proč se vyplatí ho mít ve vaší kuchyni a na jaké pokrmy se dá použít?
Zázvor je lidstvu znám již přes 3 000 let. Je jedním z prvních koření, které se dostalo do Evropy. V ČR je zázvor velmi oblíbený. Je také velmi oblíbený v asijské kuchyni. Zařaďte zázvorový oddenek do svého jídelníčku a ochutnejte jeho intenzitu!
Používáme cookies třetích stran k vylepšení vašeho prohlížení, analýze návštěvnosti stránek a personalizaci obsahu, reklam. Dozvědět se více.