Štěpka na uzení
Štěpka na uzení
Vhodné dřevěné štěpky do udírny jsou rozhodujícím faktorem pro kvalitu výsledných produktů. Štěpka určuje chuť i vůni, a tak rozhoduje o tom, zda si hotové výrobky podmaní libido náročného stravníka. S ohledem na zákazníky se zájmem o kvalitní dřevěné štěpky jsme připravili naši nabídku. Nabízíme kvalitní dřevěnou štěpku, která kouři při spalování dodává tu správnou vůni a dává uzeným produktům jedinečnou chuť. Skvěle poslouží ve Vaši oblíbené udírně, profi udírnách nebo amatérské udírně bez automatického podavače.
Vězte, že koupi tohot produktu "nešlápnete" vedle!
Počet produktů: 6
Po stovky nebo dokonce tisíce let uzení konzervuje jídlo a dodává mu jedinečnou chuť a barvu. Výběr správného typu štěpky má proto velký význam pro konečné výsledky procesu uzení.
Začínáte své dobrodružství s uzením a přemýšlíte, jaké dřevo je na uzení nejlepší?
V Čechách, na Moravě i ve Slezsku se tvrdým dřevem udí od pradávna a v současnosti jsou velmi oblíbené štěpky z ovocných stromů.
Námi nabízené jablkové štěpky díky své dokonalé čistotě doutnají jemným kouřem a dodávají kouskům kuřecího nebo krůtího masa sladkou ovocnou chuť a intenzivní hnědou barvu.
Vysoce kvalitní dřevěná štěpka, pečlivě vysušená na vlhkost 13%. Štěpka byla podrobena speciálnímu technologickému procesu, díky kterému je bezprašná a připravené k přímému použití.
Štěpky z ořechu jsou udící štěpky ideální pro uzení drůbeže, vysoké či zvěřiny nebo vepřového masa.
Pokud je pro vás uzení vlastních produktů opravdovým potěšením, objevte nové chuťové vjemy díky štěpkám z třešně.