Štěpka DUB Premium 10l

536,36 Kč

Po stovky nebo dokonce tisíce let uzení konzervuje jídlo a dodává mu jedinečnou chuť a barvu. Výběr správného typu štěpky má proto velký význam pro konečné výsledky procesu uzení.

Počet
Přidat do seznamu přání

notifications Hlídací pes
Zavřít

Zaručujeme bezpečné a chráněné dokončení nákupu

Po stovky nebo dokonce tisíce let uzení konzervuje jídlo a dodává mu jedinečnou chuť a barvu. Výběr správného typu štěpky má proto velký význam pro konečné výsledky procesu uzení.

Dubové štěpky jemně doutnající v generátoru kouře s úspěchem poslouží k uzení žebírek, entrecote, kuřecího masa a dokonce i lososa. Dubové štěpky dávají silné, výrazné a přirozené aroma dubových olejů.

Intenzita procesu uzení a hnědá barva propůjčí vašim lahůdkám originální výraznou vůni, stejně jako chuť uzenin a mas „jako dříve“ s nádechem hořkosti a karamelu.

Dřevěné štěpky jsou velké 0,5 - 3 mm.

Přibližná doba uzení u 2litrového balení je přibližně 8 hodin.

Produkt má certifikaci HACCP.

Technická data

Typ: dub

Objem balení: 10l (5x2l)          

Použití: kuřecí maso, vepřové maso, hovězí maso, ryby

Výrobce:Polsko

Ebies s.r.o.
500 ks

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Dostupnost: 500 Skladem

Začínáte své dobrodružství s uzením a přemýšlíte, jaké dřevo je na uzení nejlepší?
V Čechách, na Moravě i ve Slezsku se tvrdým dřevem udí od pradávna a v současnosti jsou velmi oblíbené štěpky z ovocných stromů.
Námi nabízené jablkové štěpky díky své dokonalé čistotě doutnají jemným kouřem a dodávají kouskům kuřecího nebo krůtího masa sladkou ovocnou chuť a intenzivní hnědou barvu.