- Nové

Kdysi byla saturejka mnohem populárnějším kořením než její příbuzná, saturejka horská. To bylo způsobeno tím, že slané víno bylo považováno za silné afrodiziakum. Na mnoha místech po celém světě se jí říká fazolová bylina, protože se skvěle hodí k těžkým pokrmům, jako jsou pečené fazole, hrášek nebo bob obecný. Poznejte ho lépe a nechte se překvapit jeho úžasnými vlastnostmi!
Zaručujeme bezpečné a chráněné dokončení nákupu
Saturejka , která je v našem internetovém obchodě zařazena do kategorie bylin , se vyskytuje v Turecku a jihovýchodní Evropě , protože tam roste divoce. V současné době se pěstuje v mnoha dalších částech světa.
Pěstuje se ze semen. Má rád slunce. Jeho sklizeň připadá na měsíc duben. Jeho květy se liší od růžové po bílou.
V dobách, kdy osvěžovače vzduchu ještě nebyly známy, saturejka plnila přesně svůj účel.
Tato rostlina se v současnosti používá k výrobě mýdla a zubní pasty díky obsahu esenciálních olejů.
Saturejka je velmi oblíbená rostlina a používá se v kuchyních po celém světě. Je ideální pro těžké polské pokrmy , a to díky svému vlivu na trávicí systém. Je to přísada do vajec a bramborových pokrmů. Skvěle se hodí k pečeným fazolím , ale svou výraznou chuť dodá i jiným pokrmům, přidejte ho do:
Listy saturejky by se měly přidávat až na konci vaření, aby neztratily svou skvělou chuť a vůni a nezhořkly.
Slané nudle by měly být skladovány v uzavřené skleněné nebo jiné vzduchotěsné nádobě schválené pro styk s potravinami (např. v našem originálním obalu) , mimo dosah slunečního záření, vlhkosti a tepla. Díky této úpravě si déle zachová svou čerstvost, chuť a vůni.
* Výrobek může obsahovat: lepek, vejce, sóju, mléko, celer, hořčici a sezam.
* Všechny produkty by měly být skladovány na suchém a tmavém místě v těsně uzavřeném obalu.
* POZNÁMKA – fotografie produktu se může lišit od skutečného vzhledu.
Bazalka, známá také jako bazalka sladká, český bazilišek a bazalka zahradní, je rostlina používaná jako koření a okrasná rostlina. Jeho listy jsou oválného tvaru, ale se špičatými konci. Stonky jsou zelené. Bazalka je běžný název, protože po celém světě se pěstuje asi 150 odrůd této rostliny. Přidejte si ho do limonády a budete se cítit osvěžení!
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Bez majoránky se neobejde žádná tradiční česká kuchyně. Češi ho milují pro jeho intenzivní chuť a vůni. Přidává se téměř do všeho a chutná skvěle se vším. S polévkami jako je dršťková, hovězí, jehněčí nebo skopová, ale také s klobásami, paštikami a jako přísada do omáček a marinád. Existuje tolik využití majoránky, kolik je pokrmů. Přesvědčte se sami. Ochutnejte majoránku a zařiďte si ji ve své kuchyni!
Nové koření je koření, které si v ČR udělalo mimořádnou kariéru. Přidává se téměř do všeho a jeho chuť trochu připomíná kombinaci zázvoru, hřebíčku a skořice. Kuchaři a hospodyňky je milují a když je přidají do teplých polévek nebo masových pokrmů, dodají jim mnohostrannou chuť. Přesvědčte se sami, jak úžasně chutná nové koření!
Nové koření je koření, které si v ČR udělalo mimořádnou kariéru. Přidává se téměř do všeho a jeho chuť trochu připomíná kombinaci zázvoru, hřebíčku a skořice. Kuchaři a hospodyňky je milují a když je přidají do teplých polévek nebo masových pokrmů, dodají jim mnohostrannou chuť. Přesvědčte se sami, jak úžasně chutná nové koření!
Oregano je bylinka, bez které si italskou kuchyni nedokážeme představit, a ačkoli se nejčastěji přidává do pizzy a rajského krému, jeho využití je mnohem širší. Sjeďte dolů a sami se podívejte, k čemu je můžete využít. Přidejte oregano do svého jídelníčku a pocítíte jeho sílu!
Oregano je bylinka, bez které si italskou kuchyni nedokážeme představit, a ačkoli se nejčastěji přidává do pizzy a rajského krému, jeho využití je mnohem širší. Sjeďte dolů a sami se podívejte, k čemu je můžete využít. Přidejte oregano do svého jídelníčku a pocítíte jeho sílu!
Sladká červená paprika ve formě vloček je 100% přírodní koření, které můžete používat bez omezení. Jeho chuť potěší i ty nejnáročnější jazýčky. Je snadno použitelný, a proto vám ušetří čas. Čerstvé papriky už nemusíte krájet. Stačí přidat paprikové vločky přímo z obalu. Dobrou chuť!
Mletá pálivá paprika je nenahraditelným kořením téměř v každé kuchyni na světě. Do Evropy ji přivezl Kryštof Kolumbus a díky němu si můžeme její chuť vychutnat při přípravě lahodných každodenních pokrmů. Užijte si skutečnou chuť mleté pálivé papriky!
Sladká mletá paprika je doplněk, který ve vaší kuchyni nesmí chybět. Aromatická, sladká a výrazná, dodá chuť pokrmům z jednoho hrnce, jako je guláš a léčo, ale i mexickým quesadillám nebo burritos. Jeho chuť je známá po celém světě a jeho vůni milují miliony lidí. I vy byste měli do svého jídelníčku zařadit mletou sladkou papriku a pocítíte její sílu!
Herbes de Provence je kompozice pečlivě vybraných bylin, které harmonicky odrážejí chuť slunné Provence. Provensálské bylinky obohatí chuť pečeného masa i ranních míchaných vajec. Přidávejte je do svých oblíbených pokrmů téměř bez omezení.
Dochuťte s námi své pokrmy!
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Chuť léta na dosah ruky. Pažitka je aromatickým doplňkem mnoha pokrmů a ačkoliv se spojuje hlavně s jarem a létem, nemusíte se už omezovat jen na tyto chvíle. Sušená pažitka ve formě trubiček obohatí vaše chuťové vjemy bez ohledu na roční období. Ochutnejte sušenou pažitku!
Cibulové vločky nejsou nic jiného než čerstvá cibule, která byla nakrájená a sušená. Zachovává si všechny své nejdůležitější hodnoty a samozřejmě i svou skvělou chuť. Tato pohodlná alternativa vám ušetří drahocenný čas a ochrání vás před nechtěným natržením. Ušetřete čas s cibulovými vločkami!
Nové koření je koření, které si v ČR udělalo mimořádnou kariéru. Přidává se téměř do všeho a jeho chuť trochu připomíná kombinaci zázvoru, hřebíčku a skořice. Kuchaři a hospodyňky je milují a když je přidají do teplých polévek nebo masových pokrmů, dodají jim mnohostrannou chuť. Přesvědčte se sami, jak úžasně chutná nové koření!
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Sladká červená paprika ve formě vloček je 100% přírodní koření, které můžete používat bez omezení. Jeho chuť potěší i ty nejnáročnější jazýčky. Je snadno použitelný, a proto vám ušetří čas. Čerstvé papriky už nemusíte krájet. Stačí přidat paprikové vločky přímo z obalu. Dobrou chuť!
Název červená paprika zahrnuje plody brazilského pepřovníku a plody peruánského pepřovníku. I když se nejedná o papriky, prodávají se jako červená nebo růžová paprika. Jeho zrna jsou pokryta jemnou, křehkou slupkou. Jsou křehké, a proto by měly být zpracovány co nejdříve: sušeny nebo zalité nálevem či octem. Název „červená paprika“ se často používá jako hovorový termín pro jiná koření, jako je kajenský pepř (koření získané z kajenského pepře), stejně jako zralá forma plodu černého pepře a guinejský pepř, který pochází z Afriky.
Bylinný pepř je směsí přírodních bylin a koření, která obohatí vaše chuťové vjemy a dodá vašim pokrmům mnohostrannou chuť. Tohle je jednoduchý způsob, jak si zamilovat vaření a vaši blízcí si vychutnat skvělou chuť domácích jídel. Přidejte si ještě dnes bylinkový pepř do svých každodenních pokrmů a podpořte své zdraví přirozenou cestou!
Rozmarýn je známý již od starověku, kdy se používal ke konzervování masa. Rozmarýn se stal symbolem lásky a věrnosti, a proto nevěsty nosily věnec s ním. Podle lidových pověr měl také plašit duchy a noční můry. Kouzelné koření na dosah ruky!
Cibule je známá po celém světě. V Česku si bez něj nedokážeme život představit. Ochucuje chuť každodenních pokrmů a dodává jim charakteristickou, sladkou chuť. Obohacuje chuť mas a omáček a navíc je velmi zdravý, takže by měl být stálou součástí našeho jídelníčku. Zařaďte do svého jídelníčku mletou cibuli a podpořte své zdraví chutným způsobem.
Objevte orientální chuť a výhody sečuánského pepře z Dálného východu! Tato odrůda je jednou z mnoha orientálních variet tohoto oblíbeného koření. Pochází z Číny. Získává se z vnější skořápky plodů anýzu peprného. Toto koření se vyznačuje ostrou chutí s lehkým citrusovým nádechem. Konzumace většího množství způsobuje necitlivost a brnění na jazyk.
Muškátový oříšek, přesněji řečeno, muškátový květ, se spojuje hlavně se svátky a je k nim ideálním doplňkem. Dodává mnoha pokrmům sváteční atmosféru a nevšední vůni. Lze jej použít k dochucení sladkého pečiva i slaných mas. Podívejte se, k čemu můžete toto rafinované koření využít!
Sladká mletá paprika je doplněk, který ve vaší kuchyni nesmí chybět. Aromatická, sladká a výrazná, dodá chuť pokrmům z jednoho hrnce, jako je guláš a léčo, ale i mexickým quesadillám nebo burritos. Jeho chuť je známá po celém světě a jeho vůni milují miliony lidí. I vy byste měli do svého jídelníčku zařadit mletou sladkou papriku a pocítíte její sílu!
Kmín, známý také jako kmín nebo cumín, je koření známé již od dob starověkých faraonů. Často se mylně zaměňuje s kmínem, což je zcela jiné koření. Používal se jako přírodní kosmetika k rozjasnění obličeje. Vyzkoušejte, jak toto úžasné koření změní chuť vašich pokrmů k lepšímu!
Jiné názvy kurkumy zahrnují indický šafrán a kurkumu. Vypadá jako oddenek zázvoru a pro své vlastnosti je ceněn již od starověku. Ačkoliv byl po pádu Římské říše poněkud zapomenut, v posledních zhruba dvanácti letech zažívá skutečnou renesanci. Využijte mletou kurkumu a obohaťte svůj jídelníček o nové chuťové vjemy!
Chilli Jalapeño Červené Drcené 1-3 mm je aromatické a mírně pálivé koření, které přináší autentickou chuť červených jalapeňo papriček ve formě malých drobečků. Toto drcené chili je ideální pro dochucení omáček, polévek, marinád nebo při přípravě mexických a tex-mex jídel. Díky svému tvaru a velikosti snadno rozvinou svou intenzivní vůni a ostrost, čímž dodají pokrmům punc čerstvosti a tepla. Perfektní volba pro milovníky pikantnějších chutí, kteří chtějí jednoduše zvýraznit aroma svých kulinářských výtvorů.
Kulturisté to moc dobře vědí. Pískavice řecké seno se také nazývá řecké seno nebo Boží tráva. Jeho použití se neomezuje pouze na kulinářské účely.
Přečtěte si a dozvíte se více o jeho použití!
Používáme cookies třetích stran k vylepšení vašeho prohlížení, analýze návštěvnosti stránek a personalizaci obsahu, reklam. Dozvědět se více.