- Nové

Česnekové a bylinkové koření na máslo a krutony je pečlivě sestavená směs, která dodává máslu jedinečnou, výraznou chuť a vůni. Kombinace aromatického česneku, jemných bylinek, cibule a černého pepře z něj činí perfektní koření nejen na máslo, ale i na omáčky, chléb a mnoho dalších pokrmů. Skvěle se hodí na grilování, párty, ale i na každodenní použití.
Zaručujeme bezpečné a chráněné dokončení nákupu
Česnekové a bylinkové koření na máslo a krutony je pečlivě sestavená směs, která dodává máslu jedinečnou, výraznou chuť a vůni. Kombinace aromatického česneku, jemných bylinek, cibule a černého pepře z něj činí perfektní koření nejen na máslo, ale i na omáčky, chléb a mnoho dalších pokrmů. Skvěle se hodí na grilování, párty, ale i na každodenní použití.
návrh na podání žádosti
Česnek (35 %) – intenzivní, lehce pikantní a výrazný, obohacuje chuť pokrmů a dodává jim hloubku.
Sůl – zdůrazňuje chuť ingrediencí a dokonale propojuje všechna aromata.
Bylinky (20 %) – směs petrželky a pažitky dodává svěžest a bylinný nádech.
Cibule – jemná sladkost cibule vyvažuje ostrost česneku.
Černý pepř – dodává koření lehkou pikantnost, která zdůrazňuje přirozené chutě pokrmů.
Bylinkovo-česnekové koření se skvěle hodí při přípravě bylinkového másla , které lze použít k namazání chleba, pečeného masa nebo grilované zeleniny. Kromě toho koření obohatí chuť:
omáčky a dipy
marinády na maso a ryby
zapékané pokrmy a těstoviny
brambory a jiná zelenina
Složení:
100 g másla
1 lžička česnekového a bylinkového koření
volitelné: pár kapek citronové šťávy, stroužek česneku prolisovaný lisem
Postup přípravy: Máslo pokojové teploty smíchejte s kořením a dle potřeby pokapejte citronovou šťávou a přidejte česnek. Nechte 15 minut vychladnout v lednici. Hotové máslo můžete namazat na teplý chléb nebo přidat do teplých pokrmů.
Složení:
4 krajíce chleba
2 lžíce másla
1 lžička česnekového a bylinkového koření
Příprava: Rozpusťte máslo, smíchejte s kořením a potřete jím krajíce chleba. Pečte v předehřáté troubě (180 °C) 10 minut nebo smažte na suché pánvi. Krutony se skvěle hodí do polévek a salátů.
Složení:
2 lžíce rozpuštěného másla
1 lžička česnekového a bylinkového koření
1 čajová lžička citronové šťávy
Příprava: Smíchejte všechny ingredience, obalte kuřecí řízky a nechte 30 minut odstát. Opečte na pánvi nebo pečte v troubě (200 °C, cca 20 minut). Maso bude šťavnaté a plné vůně.
Přírodní složení – bez umělých přísad a zvýrazňovačů chuti.
Všestranné – ideální na máslo, maso, zeleninu, omáčky a chléb.
Intenzivní aroma – pečlivě vybrané poměry česneku a bylinek dodávají každému pokrmu jedinečnou chuť.
Snadné použití – rychlá a snadná příprava aromatických pokrmů.
Dodá vaší kuchyni jedinečnou chuť a vůni s kořením s česnekovým a bylinkovým máslem!
Koření s česnekem a bylinkovým máslem je unikátní kompozice pečlivě vybraných bylin a koření, které obohatí chuť a vůni mnoha pokrmů. Je ideální jako doplněk k čerstvému chlebu, kterému dodá osobitý charakter. Díky harmonické kombinaci ingrediencí, jako je citronová šťáva, koření dokonale zdůrazňuje kulinářské hodnoty klasických toastů i dalších pokrmů. Balení koření je praktické a pohodlné a jeho všestrannost ho řadí do kategorie směsí koření, které se vyplatí mít v každé kuchyni.
Složení:
česnek, sůl, mletá cibule, bílý pepř, petržel.