- Nové

V naší zemi jsou fazole často podceňovanou zeleninou – což je škoda, protože jsou velmi výživné, plné cenných bílkovin a z hlediska kulinářských možností velmi všestranné. Navíc v suché formě vydrží dlouho čerstvé a v konzervě se rychle připravují.
Fazolové koření zvýrazní chuť, takže se tato luštěnina stane atraktivní a cennou ingrediencí v pokrmech, zejména proto, že naše směs je založena pouze na přírodních ingrediencích. Neobsahuje glutaman sodný, umělá barviva ani konzervanty.
Zaručujeme bezpečné a chráněné dokončení nákupu
V naší zemi jsou fazole často podceňovanou zeleninou – což je škoda, protože jsou velmi výživné, plné cenných bílkovin a z hlediska kulinářských možností velmi všestranné. Navíc v suché formě vydrží dlouho čerstvé a v konzervě se rychle připravují.
Fazolové koření zvýrazní chuť, takže se tato luštěnina stane atraktivní a cennou ingrediencí v pokrmech, zejména proto, že naše směs je založena pouze na přírodních ingrediencích. Neobsahuje glutaman sodný, umělá barviva ani konzervanty.
Tato pestrá a kompletní směs zvýrazní chuť široké škály pokrmů. Fazolové koření je velmi všestranné a obsahuje ingredience známé všude, kde se tato rostlina konzumuje. Skvěle se bude hodit jak k pečeným fazolím, tak k mexickým plněným palačinkám. Tato směs navíc dokáže zvýraznit chuť a vůni fazolové polévky, zeleninových paštik a palačinek a tradičních venkovských pokrmů z jednoho hrnce.
Není to jen koření na vařené a dušené fazole, ale lze ho použít i k přípravě pomazánky na sendvič nebo dipu k svačinám. Díky této směsi získají obiloviny s neutrální chutí charakter a pokrmy s nimi budou lehčí. Klasická chuť osloví milovníky tradiční kuchyně.
Přírodní bylinné a zeleninové koření na fazole je kompletní směs, která nepotřebuje žádné další úpravy – pokud ovšem nechcete zvýšit pikantnost pokrmu. Obsahuje ve svém složení sůl, takže ji nemusíte přidávat více.
Složení:
sůl, sladká paprika, sušená rajčata, cibule, majoránka, cukr, mrkev, granulovaný česnek, pastinák, koriandr, kmín, pálivá paprika, černý pepř, saturejka.