Jarní zelenina, aneb svěží chuť a jednoduchá radost z vaření
Složení koření Jarní jarní zelenina v sobě skrývá svěžest a jemnost, lemovanou sotva znatelnou pikantností cibulové zeleniny a netradiční sladkostí. Je předzvěstí jara brzy na jaře a jeho připomenutím na podzim – a také prostě perfektní kompozice do polévky nebo kuřete, podobně jako např. zeleninové koření.
Směs koření, která je ideální pro každého
Kombinace sušené zeleniny, soli a českých bylin je složením, pro které je koření proslulé. V současné době se tento název nespojuje s jednou značkou, ale s celou řadou hotových směsí, které obohacují každodenní domácí vaření. Jarní jarní zelenina je ideální směsí koření na kuře, vývary a různé polévky a mnoho dalších použití.
Jaké jsou výhody tohoto koření?
- obohacuje pokrmy sušenou kořenovou zeleninou
- Dokonale zvýrazňuje a vylepšuje chuť pokrmů, aniž by jim dominoval
- díky kurkumě dodává pokrmům krásnou zlatavou barvu – umožní vám vytvořit například nezapomenutelný vývar jako od maminky a pečené kuře s lahodnou slupkou
- koření dokonale vyvažuje slané, sladké a lehce pikantní tóny
S čím můžete kombinovat kořenící směs na ranou zeleninu?
Výše uvedené zesílení a extrakce přirozené chuti činí směs koření ideální pro přirozeně jemné produkty a pokrmy – zeleninu, včetně dušené zeleniny, kuřecí a krůtí maso, jemné polévky.
Jeho přírodní ingredience se dokonale hodí k tradiční české kuchyni, která je plná drůbeže, sezónních rostlin a kořenové zeleniny. Směs koření Jarní jarní zelenina bude také vynikající pro vyluštění a zpestření chuti studených občerstvení, a to nejen tradičních večeří.
Jarní zelenina na různé způsoby
Ideální jako směs koření na kuře a polévku, ale bude se hodit i na sendvič nebo do salátu. Vyzkoušejte tuto kombinaci!
Dávkování: 22g směsi na 1 l vody.
Složení:
sůl, maltodextrin, pšeničný škrob , sušená zelenina: 6,28 % (cibule, petržel, pórek), hydrolyzovaný rostlinný protein ( sója ); cukr, palmový tuk, kurkuma, řepkový olej, černý pepř, muškátový oříšek, regulátor kyselosti: kyselina citronová.